dilluns, 27 d’octubre del 2008

Què passa amb les dones i la eròtica?



En relativament poc temps, les dones estem recuperant el poder perdut durant moltes dècades.

Tot i que ens queda molt per fer, cada cop és més habitual veure dones a llocs de poder i ocupant professions abans "prohibides".

El nostre destí ja no és trobar marit aviat, tenir fills i criar-los (afortunadament, perquè en tal cas, aniria malament encaminada ;).

Ens hem alliberat de gran part dels estereotips que regnaven fa unes dècades a aquesta societat.

Ja no està mal vist ser dona i conduir un camió, ser militar, fer culturisme o guàrdia de seguretat.

Ja no parlen malament de tu si ets dona i alhora no tens parella (single, que queda més cool!).

A més a més, les dones joves (i algunes no tant) viuem lliurement la seua sexualitat amb o sense parella. Soles o acompanyades. I hi ha tot un món de eines per fer-ho més fàcil i plaenter. Literatura eròtica, webs o blogs com el de Lucre són un clar exemple de que poc a poc, es va perdent la vergonya (si és que algún dia l'hem tinguda) a parlar de sexe obertament. I no dic d'amor, dic de sexe.
A mí personalment, m'encanta. M'encanta saber cada dia una mica més sobre com passar-m'ho millor. I sí, també sóc consumista de joguets sexuals (recomane sensual love i Ann Summers Exageraria si diguera que hi ha un abans i un després des del dia que vaig comprar el primer vibrador. No obstant, si és cert, que amb la curiositat i alguna ajuda, una es coneix més i aprén a estimular-se d'una manera més plaentera.

No obstant, jo continuo pensant que certs homes mantenen alguns estereotips sobre les dones que reflecteixen d'una o altra manera, el masclisme retrògrad. Ells veuen porn i es masturben desde que tenen 10 anys, i clar, és normal. Però que les dones tinguen joguets sexuals i fins i tot, que sàpiguen massa sobre el sexe, a alguns, no els fa ninguna gràcia.

I què passa? Por a no ser " els reis" al llit? Por a que t''ensenyen com masturbar al teu company/a de llit? Per no dir d'aquells que classifiquen com "guarretes" o "ninfòmanes" a les dones obertes de ment que disfruten tant o més del sexe com ells..(sense comentaris). En la meva humil opinió, aquests homes són uns acomplexats que tenen massa pors i sentiments d'inferioritat..

Tant s'hi val aquests homes no existiren, i homes i dones poguessin compartir els seus coneixements i experiències lliurement. I tots ens ho passarem pipa, i tal i tal...

Malauradament, eixe moment encara no ha arribat,...

Com dirien els Obrint, jo encara estic esperant, esperant...

7 comentaris:

Lucrècia de Borja ha dit...

Totalment d'acord. No saps la de tios que m'envien mails demanant sexe sols perquè ho parlar obertament. Encara no han entés que tindre la ment oberta no és sinònim de tindre les cames obertes.

ciber-besets alliberats

ConXa ha dit...

ei lucre, que ha passat amb el post de la fel.lacio. Li he pegat una ullada al curro, i ara volia veure'l be...

M'interessaven sobretot els links que ha posat un noi...

Me'ls pots fer arribar?

gracies!

Monyofiné ha dit...

No se qué dir-te dels tios eixos, hi ha diverses motivacions per a que es porten així, però siga quin siga el seu motiu a mi no m'agradaria ser com ells. Preferiria mil voltes, si havera de triar, una dona que sabera el que vol i no tinguera por de dir-m'ho que una altra sumisa i callada. Com vaig sentir dir a Dexter en un capitol "sempre m'han agradat els manuals d'instruccions" i deixant-me dur, deixant-me portar vull dir, solc donar el millor de mi mateix. Perquè possar "reparos" a una dona que sap el que vol? És tonteria.

Lucrècia de Borja ha dit...

Al post de la fel·lació hi ha l'enllaç que posa el veí de dalt sobre el 69 i el de lolo y laura sobre el punt U (el punt G dels homes).

J.M. ha dit...

És tan complicat que les coses canvien (tantes causes amb conseqüències). Però, a poc a poc, afortunadament, les coses sempre canvien (esperem que siga a millor). I tota pedra fa paret. O no?
En qualsevol cas, benvingudA a la blogosfera.

SERGIBR ha dit...

A quin moment et refereixes lluneta?

Jo penso sincerament que si que ha arribat. Però pensa que els homes som simples, accelerats i tan el nostre eretisme com la nostre comprensió femenina és ipso-facte i rudimentària. Però aquesta complicitat a la que fas esmena, fa temps que ja és entre nosaltres. I si no mira al teu voltant i pensa en els teus amics i companys que en fan reflexe.

No et capfiquis malgastant energies en aquells que no són més que reductes folklòrics d'un país de pandereta.

Salut.

ConXa ha dit...

Sergibr: Em refereixo a moments en els quals, els nois, quan es troben en un ambient conegut i còmode, disfruten criticant aquelles dones que són més obertes de ment (que no de cames) i que parlen obertament de certes coses..

Per a molts, encara que després ho disfruten, no és cap orgull estar amb una dona que sap prou de sexe i parla amb naturalitat d'això..

Senc generalitzar, però els homes sovint són tan insegurs que quan coneixen algú que mostra una seguretat i maduresa en certs temes, pareix envaïr el seu espai i tenen por de demostrar que ja no són els que mes saben..

En resum, he conegut gent que, en el seu grupet, confundix les dones obertes de ment,.. amb les obertes de cames..

Parlar de tots els temes sexuals i disfrutar de totes les pràctiques sense miraments, és una "guarrilla·" però si ets home, ets "el puto amo"..
Amén.:D